“Het is de kunst om wilde gedachten
te verscherpen en dingen samen te brengen
tot de meest passende creatie.”

Hoe gebruik ik;
mijn creatieve brein?

Een veel gehoorde uitspraak is: "Creative minds are rarely tidy" ...
Ik kan mij hierin herkennen, mijn hoofd staat zelden stil.
Het leven, mensen, dagelijkse gebeurtenissen inspireren mij. Er ontstaan bruisende ideeën, vrije interpretaties, losse eindjes...
Door goed te luisteren, verbanden te leggen en fijne interactie met mensen ontstaat dé mix die ervoor zorgt dat ik dingen samen kan brengen en de vertaalslag kan maken naar concrete creaties; designs op maat.

Dit ben ik;
stukje over mezelf

Mariëlle Erich, grafisch ontwerper en door mijn creatieve brein word ik keer op keer gedreven! Met mijn brede ervaring in Graphic Design ontwikkel ik allerlei communicatiemiddelen voor print en online. Met als basis doordachte concepten die volledig uw kernboodschap vangen en passen bij u en de waarden van uw bedrijf. Daarbij staat een plezierige samenwerking met bijbehorende 'klik' voor mij voorop. Ook als uw vormgeving reeds 'staat als een huis' kan ik ondersteunen in de opmaak van online of offline uitingen en campagnes. Natuurlijk met aandacht voor - en behoud van - uw zorgvuldig ontwikkelde identiteit.

"Grote dingen gebeuren niet alleen door een impuls, maar als een opeenvolging van kleine dingen die met elkaar verbonden zijn."

- Vincent van Gogh -

Hier sta ik voor;

Als uw vertrouwde aanspreekpunt  vind ik een open communicatie belangrijk. Voor het product wat ik aflever voel ik mij verantwoordelijk. Met aandacht en toewijding verzorg ik resultaatgerichte grafische uitingen, doorvertaald vanuit een reeds bestaande of nog te ontwikkelen identiteit. Ik gá ervoor aantrekkelijke producten te ontwikkelen waar u blij van wordt :)

Werkzaamheden;
Een greep uit mijn projecten

Bekijk projecten

Ontwikkelen, designen, finetunen, opmaken voor print,...
of een frisse blik met advies op uw bestaande middelen? Brochures, corporate identity, huisstijldrukwerk, signing, webdesign, presentaties, verpakkingen en meer. Voor deze middelen kunt u bij mij terecht.
Met een uitgebreid netwerk van specialisten, werk ik fijn samen en ik betrek hen bij diverse toepassingen zoals drukwerk, online uitingen, fotografie, tekstschrijverij, of styling.